Пейнтбол.

В парку «Казка» розіграли вже традиційний «Кубок Юрія КОБЗАРЯ».

Турнір, який проводиться в нашому місці вдруге, організатори присвятили пам’яті Юрія КОБЗАРЯ – одного з піонерів цієї гри в нашому місті. На відміну від першого турніру цього разу кількість команд зросла вдвічі – до восьми. Головна ж «родзинка» змагань за словами організатора і, одночасно, учасника турніру це його родинність.

«Більшість команд це сім’ї та їх друзі» – говорить організатор турніру Ігор КОБЗАР.

Цього разу не лише збільшилась кількість команд-учасниць, але і розширилась їх географія – командами «Легіон» та «Бармалеї» був представлен Глухів. Гості залишились задоволені участю в турнірі і сподіваються на те, що не лише турнір, а і їх участь в ньому стануть традицією.

Змагались команди за круговою системою до двох перемог одного з суперників. В фінальній грі сумські «Кобзарі і Ко» в складі Єгор та Ігор КОБЗАРІ та Микола ШАКАЛО в запеклій боротьбі проти Сергія ЛОМАКІНА, Петра АРТЮХА та Володимира ГОНЧАРОВА з глухівського «Легіону» такі схилили шальки пейнтбольних терезів на свій бік.  Додамо, що бронзовими призерами другого «Кубку Юрія КОБЗАРЯ» стала збірна команда «КО БАРС».

Тож кубок залишається в Сумах, а глухівчани вже чекають у себе в гостях сумських пейнтболістів.