Індорхокей.

„Сумчанка” розпочинає новий рік з перемоги на домашньому „Кубку Співдружності”.

В фінальному матчі наші дівчата зустрілись з національною збірною Литви, яку напередодні впевнено обіграли з рахунком 9:2. в фіналі ж на перерву команди пішли з рахунком 3:2 на користь наших суперниць. Вже в дебюті другого тайму Богдана САДОВА кидком в дальню „дев’ятку” відновлює рівновагу. але в час, що залишився до фінальної сирени команди обмінюються влучними ударами і матч завершується з рахунком 4:4.

Тож виявляти володаря „Кубку Співдружності-2012” довелось в серії післяматчевих пенальті. Один з чотирьох голів в матчі литовки забили саме з „точки”. Але в серії Альвіна БУДЬОННА „взяла” три удари поспіль. А так, як сумчанки всі три перші пенальті пробили бездоганно, то перемогу вони святкували достроково – сенсу в двох останніх ударах вже не було.

В матчі за „бронзу” відзначилась інша сумська команда – „СДЮШОР „Динамо”. Динамівки з рахунком 4:2 перемогли російський ХК „Електросталь”.

„Динамо” з Полтави в матчі за п’яте-шосте місця з символічним рахунком 6:5 пермогло московський клуб „Мар’їно”.

Відзначив оргкомітет кращих гравців турніру. В складі „Сумчанки” такою визнана Яна ВОРУШИЛО, в складі „СДЮШОР „Динамо” – Юлія НОНКО. Гравці МСК „Сумчанка” Євгенія МОРОЗ, Богдана САДОВА та Марина ВІНОГРАДОВА визнані кращим захисником, найтехнічнішим та кращим гравцем п’ятого „Кубку Співдружності” відповідно.

„Кубок Співдружності” „Сумчанка” виборола в четвертий раз поспіль. Лише в першому турнірі перемогу святкувала білоруська „Вікторія”.