Біатлон.

Подарунок від «зірок» «зіркам» майбутнім.

Сестри Семеренки подарували юним біатлоністам сучасний інвентар.

Як повідомляє сайт Сумської обласної організації Федерації біатлону України за традицією, яку в українському біатлоні запровадив президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак, перед початком основних зимових стартів провідні біатлоністи збірної команди України з біатлону в своєму щільному графіку знаходять хвилини для проведення зустрічей з молодими спортсменами. Для обміну досвідом і для відкритого душевного спілкування. Адже добрі слова підтримки від видатних спортсменів стають потужним стимулом для тренувань і «підігріву» спортивних амбіцій у молодих спортсменів.

Напередодні в приміщенні Федерації біатлону Сумської області сестри Валя і Віта Семеренки за чашкою чаю згадали про свої перші кроки в спорті, розповіли молодим колегам-вихованкам сумських шкіл біатлону Приходченко Тетяні, Журавок Юлії та Шагандіній Богдані про свої перші значні перемоги, напружений графік сучасного спортсмена. Адже досвід сестер Семеренків вже невдовзі може знадобитися, наприклад, Юлії Журавок, яка є кандидатом у члени збірної команди України для участі в перших зимових дитячих олімпійських іграх, що відбудуться цієї зими в Інсбруку (Австрія).

Для набуття високої спортивної форми Юлі, Тетяні і Богдані імениті спортсменки Валя і Віта Семеренки подарували сучасний спортивний лижний інвентар.

Не забули сестри і про свого першого тренера – заслуженого тренера України Світлану Байду та земляків з Краснопільщини: для вихованців Краснопільської спортивної школи Світлана Іванівна повезла з собою сучасні лижі та спортивний інвентар.