Футбол.

Кубок України: «Суми» в 1/8 фіналу. Результати матчів 1/16 фіналу.

Основний час матчу ПФК «Суми» – «Зірка» (Кіровоград) сильнішого не виявив: на гол Дмитра ГОЛОЛОБОВА на 55-й хвилині господарі відповіли голом Ігоря МЕЛЬНИКА на 83-й. Хоча привітання нападник «городян» має розділити з захисником кіровоградців, який віддав незрозумілий пас партнерові поперек карного майданчика – 1:1. В додаткові «2 по 15» суперники пробити один одного не змогли.  Серію пенальті сумчани розпочали з промахом Олександра ЛЕБЕДЕНКА, а завершили «сейвом» Миколи ПАВЛЕНКА. В підсумку 3:2 в серії та 4:3 в матчі.

Матч 10-го туру Чемпіонату України між командами «Арсенал» (Київ) – ПФК «Олександрія» завершився нульовою нічиєю. Матч 1/16 Кубку України між командами «Арсенал» (Київ) – ПФК «Олександрія» завершився розгромом команди Олега ЄРМАКА (Олег в цій грі за «городян» відіграв весь матч).

Олександр БАНДУРА знов відіграв на «нуль». Тож його «Металург» йде далі, а команда Антона ШИНДЕРА (якій відіграв на полі перший тайм) зосереджується на Чемпіонаті.

Сергій РИБАЛКА відкрив рахунок в матчі в Кременчуці, в якому підопічні СЬОМІНА в підсумку святкували перемогу. В стартовому складі вийшов на поле і відіграв 72-і хвилини Олег ГУСЄВ.

«Кривбас» В’ячеслава СЕРДЮКА двічі відіргувався, але в підсумку переміг.

Валерій БЄРМУДЕС в день народження президента донецького «Шахтаря» не зміг обіграти Мірча ЛУЧЕСКУ.

1/16 Фіналу

ПФК Суми 4 : 3 Зірка

Арсенал К 5 : 0 ПФК Олександрія

Металург Д 2 : 0 Таврія

Кремень 2 : 3 Динамо

Арсенал БЦ 2 : 3 Кривбас

Шахтар Св 0 : 2 Шахтар Д

Титан 0 : 1 Дніпро

ФК Полтава 0 : 1 Карпати

Буковина 2 : 1 Оболонь

Славхліб 0 : 2 Зоря

Берегвидейк 0 : 3 Металіст

Сталь Д 2 : 1 ФК Севастополь

МФК Миколаїв 0 : 2 Ворскла

Енергетик 0 : 1 Чорноморець

Металург З 1 : 0 Говерла-Закарпаття

Волинь 7 : 1 Іллічівець