Хокей на траві.

В чеській столиці Празі проходить Чемпіонат Європи ІІ з хокею на траві серед дівчат до 18 років.

В стартовому матчі турніру українки зустрічались з італійками. Рахунок в матчі відкрили наші суперниці на 16-тій хвилині. За дві хвилини вони його подвоїли. Після цього замість Злати ПОТАПОВОЇ місце в воротах зайняла Аліна ФАДЄЄВА. На 26-й Юліана ФАДЄЄВА відкрила рахунок голам української збірної. Після перерви італійки змушують вже Аліну ФАДЄЄВУ дістати м’яча з сітки воріт. Після цього завдяки голам Юліани ФАДЄЄВОЇ та Катерини ШОКОЛЕНКО рахунок було зрівняно. Але… команда Італії наприкінці матчу заробила малий кутовий. Заробила і реалізувала його.

В другому матчі наші дівчата поступились одноліткам з Росії. На перерву команди пішли за рахунку 2:0 на користь росіянок. Після перерви росіянки втретє змусили українок розпочинати з центру поля. Після цього тепер вже ПОТАПОВА замінює ФАДЄЄВА. До завершення матчу українки не пропускали і забивали. Забили, нажаль, лише двічі – відзначились Вікторія ЯНЕНКО та Катерина САМОХОДЧЕНКО.

В останньому матчі групового етапу суперником українок були дівчата збірної Польщі. Після нульового першого тайму в другому українки забили раз, полячки – двічі. В підсумку груповий етап наша команда завершила на останньому місці в групі «А».