Міні-футбол.

ЧЕМПІОНАТ МІСТА (вища ліга)

Третій ігровий день Чемпіонату відкривав матч «Динамо» – «Будмакс-СДПУ». Рахунок в матчі відкрили динамівці – на шостій хвилині відзначився Сергій ГОРБАСЬ. На дванадцятій будівельно-студентська команда відновили паритет – гол на рахунку Євгена БЛИЗНЮКА. Але не пройшло і хвилини як Сергій ТУРЧЕНКО знов виводить «Динамо» вперед. А до перерви перевагу «синьо-білих» закріпив Сергій ТКАЧЕНКО (на 15-тій та 19-тій хвилинах).

Після перерви перевагу «Динамо» до п’яти м’ячів збільшують Руслан ОСТРОГА (23 хв.) та Володимир САЄНКО (30 хв.). За дві хвилини до завершення матчу «Будмакс-СДПУ» забив двічі – Артем БУГАЙ на 38-й та Євген ЧЕРЕДНИК на 39-й. Але цього не вистачило навіть для нічиї – 6:3 на користь «Динамо» фінальний результат матчу.

В другому матчі зустрічались «Діната» та «Компсервіс». Рахунок в матчі відкрила «Діната» – на 4-тій хвилині «компьютерщики» помилились при атаці і контрвипад до логічного завершення доводить Олексій ТЕСЛЯ. За хвилину рахунок вже 2:0 на користь «Дінати» – влучним ударом т Руслан КОСТЕНКО. Гол своїм голам «Компсервіс» відкрив в середині першого тайму – влучний удар на рахунку Віталія ГРИНЕНКА. Відразу після цього тренер «Дінати» взяв тайм-аут аби внести корективи в гру команди. Після короткого перепочинку-наради команди продовжили матч в такому ж швидкому темпі, але до свистка на перерву рахунок не змінився.

Через дві хвилини після свистка на другий тайм Руслан КОСТЕНКО «розстрілює» «кіпера» «Компсервісу» і збільшує перевагу своєї команди до двох м’ячів. До трьох на 28-й її збільшив Олександр ЄЛШАНСЬКИЙ. Але вже в наступній атаці паритет відновлює Артем ТКАЧЕНКО. На 38-й хвилині після атаки «три в одного» другий дубль в цьому матчі оформив Олександр ЄЛШАНСЬКИЙ. На цьому ліміт голів в цьому матчі було вичерпано.

Завершитись ігровий день мав матчем «Обленерго» – «Вікотрія». Проте він буде зіграний пізніше.

ЧЕМПІОНАТ МІСТА (вища ліга)

ДИНАМО – БУДМАКС-СДПУ – 6:3

ДІНАТА – КОМПСЕРВІС –  5:2

ОБЛЕНЕРГО – ВІКТОРІЯ – перенос

Команда І В Н П М`ячі О
1 Динамо 3 3 0 0 15-9 9
2 Діната 3 2 0 1 10-8 6
3 Будмакс-СДПУ 2 1 0 1 20-6 3
4 Компсервіс 3 1 0 2 15-12 3
5 Вікторія 2 1 0 1 8-8 3
6 Обленерго 1 0 0 1 0-0 0
7 Серж 2 0 0 2 1-26 0