Легка атлетика.

Юнцький Чемпіонат світу.

200 МЕТРІВ, ЮНАКИ

Після старту на 100-метровці і Олег Половиця, і Володимир Супрун на дистанцію 200 метрів виходили набагато упевненішими і з твердим наміром встановити особисті рекорди.

На жаль, надії не здійснилися. Половиця в своєму забігу став четвертим. Така ж позиція на фініші була і у Супруна. Володимир попав в один забіг з юною зіркою не лише французького, але і світового масштабу – Майклом Зезе. Мало того, що довелося гнатися за одним з фаворитів змагань, так ще і довелося похвилюватися через фальш-старт.

Володимире, Вам двічі довелося ставати в стартові колодки. На щастя для спортсменів, судді показали зелену картку. Але це як вплинуло на подальший біг?

Володимир Супрун: Це серйозно збило. Потім на старті стояв вже не так упевнено. Боявся зробити фальш-старт. Навіть було якесь тремтіння в ногах, невпевненість. Але першу сотню відпрацював нормально, а на другій чи то збило щось трішки, чи то молочна кислота ударила. Не такого результату чекав, але що поробиш.

Ви бігли в одному забігу з французом Майклом Зезе. Це якимсь чином вплинуло на ваш настрій?

Володимир Супрун: Я оцінив, що буде важко і виграти навряд чи вийде. Але на 200 метрів упевненіше себе відчував, чим на 100. У мене ця дистанція завжди краще виходила, і результати були вищі. Не знаю, чому зараз не вийшло. Планував вибігти з 22 секунд. Це було для мене реально.