Індорхокей.

Світлана МАКАЄВА

23 лютого Сумська міськрада присвоїла Почесну відзнаку Сумської міської ради «За заслуги перед містом» І ступеня заслуженому тренеру України Світлані Макаєвій.

За таке рішення депутати проголосували одноголосно і без обговорення – повідомляє офіційний сайт Сумської міськради.

Світлана Макаєва 15 років працює тренером-викладачем СДЮШОР «Динамо» з хокею на траві. Крім того є головним тренером МСК «Сумчанка» та Національної збірної України з індорхокею.

Вихованки Світлани Макаєвої – п’ятиразові чемпіонки України з хокею на траві, багаторазові чемпіонки України з індорхокею, володарі Кубку Європейських чемпіонів з індорхокею (2007), чемпіони Європи з індорхокею (2010), переможці Відкритого чемпіонату Росії з індорхокею (2011), бронзові призерки чемпіонату світу з індорхокею (2011).

Також тренера-викладача ДЮСШ “Динамо”, менеджера МСК “Сумчанка” та суддю міжнародної категорії Тетяну КАЛТИПАН нагороджено Почесною відзнакою ІІ ступеня.

Почесною відзнакою ІІІ ступеня удостоєні гравці збірної команди України з хокею на траві та МСК “Сумчанка”: Яна ВОРУШИЛО, Марина ХІЛЬКО, Альвіна БУДЬОННА, Олена ДЕРКАЧ, Яна СІТАЛО, Богдана САДОВА, Євгенія МОРОЗ, Галина ГЛИНЕНКО, Тетяна СТЕПАНЧЕНКО, Євгенія КЕРНОЗ.