Хокей.

Керівництво хокейної команди «СДЮСШОР-Ворони» надіслало до Федерації хокею країни листа, в якому повідомляється про зміну назви команди на БХК «Ворони» повідомляє сайт Федерації.

Також змінився тренерський штаб команди. Як прокоментував ситуацію президент клубу Роман Каравай, тренерський штаб команди не виконав головне завдання на сезон – вихід до плей-офф чемпіонату – і тому був звільнений від своїх обов’язків. Новим головним тренером команди став Роман Каравай. Допомагатимуть йому Дмитро Каравай та Андрій Калитка. Менеджером команди призначено Денис Вихор.

Крім того «відзаявили» 12 виконавці і заявили 12 новачків.

керівництво хокейної команди «СДЮСШОР-Ворони» надіслало до Федерації листа, в якому повідомляється про зміну назви команди на БХК «Ворони». Також змінився тренерський штаб команди. Як прокоментував ситуацію президент клубу Роман Каравай, тренерський штаб команди не виконав головне завдання на сезон – вихід до плей-офф чемпіонату – і тому був звільнений від своїх обов’язків. Новим головним тренером команди став Роман Каравай. Допомагатимуть йому Дмитро Каравай та Андрій Калитка. Менеджером команди призначено Денис Вихор.