Навколофутбольні пристрасті.

Десь, щось «нє сростаєтся».

На офіційному сайті Федерації футболу України розміщено повідомлення прес-служби ФФУ. Дата розміщення 02 січня 2011року, 19 година 15 хвилин.

В повідомлені «ФФУ фіксуватиме втручання влади» йдеться:

«Регіональні осередки ФФУ продовжують аналізувати безпрецедентні події навколо 12-го Конгресу федерації футболу та висловлювати щодо них свої оцінки. Станом на 31 грудня 2010 року до Адміністрації національної асоціації такі офіційні документи надіслала вже майже половина її колективних членів. Їхній зміст в основному містить аргументи про недоцільність проведення позачергового Конгресу і підтверджує солідарну підтримку нинішньої управлінської команди ФФУ на чолі з Григорієм Суркісом. Нижче подаємо фрагменти цих звернень та протоколів».

Далі фрагменти звернень і протоколів. Серед них і такий:

Витяг з протоколу Виконкому Федерації футболу Сумщини:

«…До закінчення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року розгляд на Конгресі ФФУ організаційних (реорганізаційних) питань, пов’язаних із зміною керівництва ФФУ вважати недоцільним».

Проте 29 го грудня 2010 року Виконавчий комітет Федерації футболу Сумщини на своєму засіданні одноголосно прийняв рішення звернутись до ФФУ з вимогою про проведення позачергового Конгресу Федерації та про внесення до його порядку денного питання про недовіру СУРКІСУ Григорію Михайловичу і припинення його повноважень Президента національної федерації футболу, голови Виконкому та Президії ФФУ. За таке рішення проголосували п’ятнадцять присутніх на засіданні членів виконкому обласної федерації.

Тож «десь щось»….