Біатлон. Оберхоф. Спринт (жінки).

Сенсаційною переможницею спринтерської гонки стала  Анн-Крістін Флатланд. Для 28-річної норвежки це перша перемога в спортивній кар’єрі. Маючи промах на першому вогневому рубежі вона зуміла утримати перевагу в дуелі з самою Магдаленою Нойнер! Німккеня допустила два промахи і стала другою, а бронзову медаль здобула її подруга по команді Андреа Хенкель.

Віта СЕМЕРЕНКОЩо стосується наших дівчат, то відразу три українки фінішували в числі п’ятнадцяти кращих! При цьому Віта Семеренко виявилася однією зі всього лише трьох біатлоністок, хто не допустив жодного промаху на вогневих рубежах! Завдяки ідеальній точності Віта взяла участь в квітковій церемонії, фінішувавши сьомою! Непоганий результат продемонстрували  Валя Семеренко і Оксана Хвостенко. Лише по одному промаху і 13-те і 15-те місця відповідно.

Валя СЕМЕРЕНКОНаша команди вийшла на друге місце в заліку Кубку націй! Що стосується особистих заліків, то Віта Семеренко піднялася на 13-місце в загальному заліку Кубку світу, а її сестра Валя утримується на високому шостому місці! Лідером же загального заліку Кубку світу залишається Кайса Макаряйнен. Оксана Хвостенко завоювала право на участь в недільному мас-старті! На жаль, Олена Підгрушная, не фінішувавши, покинула ТОП-25 загального заліку і Україну представлятимуть три спортсменки. Окрім Оксани це будуть Віта і Валя Семеренко. В чоловічому мас-старті України представлятиме Сергій СЄДНЄВ.

Спринт. Жінки

1.  Анн-Крістін Флатланд (1+0)  23:29,5

2.  Магдалена Нойнер (1+1)  +5,7

3.  Андреа Хенкель (0+1)  +15,2

7.  Віта Семеренко (0+0)  +1:03,0

13.  Валя Семеренко (0+1)  +1:28,1

15.  Оксана Хвостенко (0+1)  +1:32,5

82.  Людмила Пісаренко (1+4)  +5:31,4

Олена Підгрушная  – не фінішувала

Інна Супрун – не стартувала