Біатлон. Кубок світу.

В Оберхофі завершився чоловічий спринт. Спортсменам довелось боротись на всіх фронтах – з суперником, дощем, туманом, вітром… Тож стрільба більше нагадувала стрільбу «в сліпу», а траса – водні лижі. В таких антибіатлонних погодних умовах перемогу святкував Тар’є БЬО. Норвежець, який схибив лише раз на стійці, майже на 17-ть секунд випередим німця Арнда ПФАЙФФЕРА. Бронзу виборов чех Міхал ШЛЕЗІНГР.

Сергій СЕМЕНОВ

Щодо українців то краший результат в підсумковому протоколі у Сергія СЕМЕНОВА. Допустивши два промахи в ліжці Сергій фінішував 36-тим програвши переможцю більше ніж дві з половиною хвилини. По разу схибивши на кожному з вогневих рубежів Олександр БІЛАНЕНКО фінішував 39-тим. Сергій СЄДНЄВ на кожному з рубежів заробив по два штрафних кола і в підсумковому протоколі він на 59-му місці. Лише раз (в стійці) не влучив в ціль Роман ПРИМА. Але “розбита” спортсменами, які стартували раніше, траса не дозволила показати гарний час. В підсумку Роман на 63-му місці. Ще один українець – Андрій ДЕРИЗЕМЛЯ – фінішував 70-тим. Тож в неділю лише СЄДНЄВ представлятиме Українц в мас-старті.

Валя СЕМЕРЕНКО

А завтра в Оберхофі відбудеться спринт у жінок. Першою на трасу піде Валя СЕМЕРЕНКО. 16-тою стартуватиме Оксана ХВОСТЕНКО. Олена ПІДГРУШНА на трасу піде 38-ю, Віта СЕМЕРЕНКО – 41-ю, Інна СУПРУН – 65-ю, а Людмила ПИСАРЕНКО – 89-ю. Старт гонки – 18:40 за київським часом.