Індорхокей.

Вчора в спорткомплексі «Динамо» завершився IX Міжнародний турнір з індорхокею «Сумська осінь».

Цього року за трофей боротьбу вели російські команди з Нижнього Новгорода та Анапи, білоруські команди з Мінська і Смолєвічів, дві полтавські команди, а також сумські «Сумчаночка» і «СДЮСШОР-Динамо».

За підсумками групового турніру «Сумчаночка», не пропустивши жодного гола, упевнено посіла перше місце в групі «Б».

В групі «А» «СДЮСШОР-Динамо» в стартовому матчі програла збірній Ніжегородської області. В двох інших матчах «динамівки» святкували перемоги і у результаті в групі фінішували на другій позиції.

Згідно регламенту турніру «СДЮСШОР-Динамо» в матчі за третє місце зустрілася з другою командою групи «Б» – командою Мінська. Вихованки Наталії КУКАРІНОЙ в цьому матчі святкували впевнену перемогу з рахунком 8:1.

У фіналі «Сумчаночці» протистояла команда Нижнього Новгороду. Не пропустити вихованкам Наталії ВАСИЛЕНКО в цьому матчі не вдалося. Проте на три точні удари росіянок «Сумчаночка» відповіла шістьма.

Світлана СКВОРЦОВА(«СДЮСШОР-Динамо») стала кращим бомбардиром «Сумської осені-2010». Її одноклубниця Валерія ТІЩЕНКО визнана самим технічним гравцем. «Сумчаночки» Юліана ФАДЄЄВА і Ольга КУРОВСЬКАЯ відмічені в номінаціях «Справжній капітан» і «Кращий гравець турніру» відповідно.