Міні-футбол.

В неділю на полі стадіону „Казка” пройшов турнір під назвою „Політбол, або Футбольні вибори”.

До участі в турнірі запрошувались команди кандидатів в депутати на виборах в місцеві органи самоврядування. На пропозицію оргкомітету взяти участь в футбольних виборах відгукнулись чотири команди.

В першому півфіналі зустрілись команди „Партії Регіонів” та „Рідне Місто”. Дублі Андрія та Володимира ГРЕКІВ приносять перемогу „регіоналам” з рахунком 4:1.

Другу путівку до фіналу розіграли „Батьківщина” та „Молода Україна”. В цьому матчі команди влаштували справжні „гойдалки”, але в підсумку перемогу рахунком 6:4 святкувала „Молода Україна”.

В матчі за трете місце команда „Рідне місто” виступала в ролі того, хто наздоганяє, але останніх на хвилинах матчу змогла такі перевести матч в серію післяматчевих пенальті – 3:3. А після матчеві пенальті влучніше пробивала „Батьківщина – 3:1. В футбольній лотереї блискуче відіграв воротар „Батьківщини”, якій „взяв” три пенальті.

В фіналі знов блиснули брати ГРЕКИ – Андрій залишив один, а Володимир чотири автографи в воротах „Молодої України”. Суперники відповіли лише одним влучним ударом Андрія ПРОХОРОВИЧА.

Матч "ПР" - "Рідне місто". Фото Є. КУДЛАЙ

"Рідне місто" - "Батьківщина". Післяматчеві пенальті. Фото Є. КУДЛАЙ

Фінал. "Молода Україна" - "ПР". Фото Є. КУДЛАЙ

Переможці "Футбольних виборів-2010". Фото Є. КУДЛАЙ