“Не сиди – нумо до гри”

В суботу в місті Харків відбилися регіональні змагання Pepsi Кубку України з вуличного футболу 2010. Від Сумської області взяли участь 3 команди, серед яких МФК „Суми”, „Зміна”, ФК „Паралель”.

Перша гра була дуже напруженою. На майданчику зустрілись гравці міні-футбольного клубу „Суми” та вихованці обласної СДЮШОР „Зміна”. Футболісти Зміни двічі виходили вперед, але „Суми” все ж виявилися більш сильнішими і матч закінчився вольовою перемогою 4-2.

В другій грі „Зміна” поклала на лопатки учнів Олександрівської гімназії (ФК „Паралель”)з рахунком 6-3.

Після невеликого перепочинку і угамування спраги напоєм Pepsi, в заключній зустрічі на майданчику зустрілись гравці клубу „Суми” та ФК „Паралель”. Початок гри був дуже напружений, бо до п’ятої хвилини ворота залишались „сухими”. Але все ж таки МФК „Суми” підібрали ключі до воріт команди „Паралель” і протягом 10 хвилин провели 8 „сухих” м’ячів в ворота суперників.

На церемонії народження переможцям турніру, гравцям міні-футбольного клубу „Суми” вручили Кубок, пам’ятні медалі, м’ячі, форму, зручні спортивні сумки і путівку до півфіналу, який відбудеться 26 червня в столиці на майдані Незалежності. Організатори також відмітили кращого гравця, ним виявився Олександр ЄЛШАНСЬКИЙ-молодший, якому подарували портативні міні-футбольні ворота.

Макс NOVIKOFF для sport.sumy.ua