Футзал. ДЮФЛУ

50АМФУ затверджені остаточні спортивні підсумки чемпіонату України з футзалу серед юнаків 1994 р.н., який відбувся 11-14 січня в Харкові.

Нагадаємо, що у фінальному матчі «Енергія-Інтер» зі Львова обіграла житомирський «Візаж» з рахунком 6:4. Але у зв’язку з обставинами, що відкрилися, було проведено службове розслідування отриманої інформації. За допомогою Федерації футболу України і Асоціації міні-футболу Львівської області було підтверджено, що гравець команди «Енергія-Інтер» Назарій Мацяк (який став до того ж кращим бомбардиром чемпіонату) не мав права брати участь в змаганнях цієї вікової категорії. Прийнявши до уваги обставини, що відкрилися, Українська дитячо-юнацька футзальная ліга прийняла рішення переглянути спортивні підсумки чемпіонату України по футзалу серед юнаків 1994 р.н., а саме:

1.Визнала участь гравця команди «Енергія-Інтер» (Львів) Назарія Мацяка в іграх чемпіонату України по футзалу серед хлопців 1994 р.н. як грубе порушення вимог і положень Регламенту проведення Всеукраїнських дитячо-юнацьких змагань по футзалу спортивного сезону 2009-2010 рр.

2.Позбавила команду «Енергія-Інтер», а також її гравців і тренерський склад, звання «Переможець чемпіонату України по футзалу серед хлопців 1994 р.н. спортивного сезону 2009-2010 рр.».

3.Затвердила команду «Візаж» (Житомир) переможцем чемпіонату України по футзалу серед хлопців 1994 р.н., відповідно «ЛТК» (Луганськ) і «Імпульс» Шостка – срібною і бронзовою призерками.

4.Дискваліфікувала тренера команди «Енергія-Інтер» (Львів) Назарія Станкевіча на 5 років умовно.