Біатлон. ЧУ.

З 10 по 17 березня Суми приймають перенесений чемпіонат  України з біатлону. Погода не дуже сприяє якісному ковзанню, градусник показує близько нуля, але сніг на трасі є, і весь час падає свіжий. Перемоги в «дорослому» спринті святкували Артем ПРИМА та Юлія ДЖИМА, юніорському – «не співак» Віталій Козловський та Юлія БРИГІНЕЦЬ. Останні були кращими і у юніорській гонці переслідування.

ДЖИМА у жінок, а Віталій КОЖУШКО у чоловіків тріумфували в індивідуальній гонці. Бронза в «індивідуалці» виборов сумчанин Валерій МОГИЛЕНКО.

Команда Сумської області (Лідія Шек, Поліна Скворцова, Наталія Тіхонова) відмінно відстрілявшись і пропустивши вперед лише команду Чернігівщини, вибороли срібло в естафеті юніорок. Сумські юніори (Артур УРИВСЬКИЙ, Роман КРАВЧЕНКО, Дмитро ЧАЙКА та Микола СВІСТЮЛА) фінішували третіми.

Михайло СЕРДЮК, Павло СЕРДЮК, Антон ЮНАК та Олег БЕРЕЖНИЙ в складі команди Збройних сил вибороли срібло в чоловічій естафеті, Лідія ШЕК, Тетяна ЖУКОВА, Ганна НОСАТОВА та Наталія ТІХОНОВА в складі команди міносвіти стали бронзовими призерами.