Легка атлетика.

dobrynska_4

В Сумах завершився Чемпіонат України з легкої атлетики та матчева зустріч з легкоатлетичного багатоборства. Другий день Чемпіонату відзначився національним рекордом та найкращим результатом сезону в світі. Олімпійська чемпіонка з легкоатлетичного семиборства Наталя Добринська в сумському манежі на п’яти видах зібрала високу суму – 4778 очок, яка є не лише її особистим рекордом в зимовому багатоборстві, а й новим Національним рекордом України. При всьому цьому Наталя по видахпоказала лише один свій особистий рекорд з бігу на 60 метрів з бар’єрами – 8.33сек.

В бігу на 3000 метрів сумчанка Тетяна ГОЛОВЧЕНКО стала чемпіонкою України.

В першому забігу на 60 метрів з бар’єрами Олена КОВАЛЬОВА фінішувала другою.

На дистанції 5 тисяч метрів у спортивній ходьбі Людмила ШЕЛЕСТ поступилась лише представниці Житомирщині Олені ШЕВЧУК. Бронзову медаль здобула Олена МІРОШНИЧЕНКО. Ще одна сумчанка Олена СОБКО фінішувала восьмою.

У чоловіків на вдвічі довшій дистанції киянин Назар КОВАЛЕНКО фінішував з новим національним рекордом – 39:20.52. Представник Сумщини Андрій ШЛОМА на фініші був дванадцятим.

В бігу на три кілометри з перешкодами Ольга ПАЛЯНИЧКА показала сьомий час. На цій же дистанції у чоловіків дванадцятим фінішну лінію перетнув Олексій МЕДЕНЦОВ.

На дистанції 1500 метрів у жінок стартували дві Ольги. Ольга ЄКИМЕНКО в підсумку посіла третє місце, ВИСОЦЬКА – восьме. Артем КАЗБАН виграв бронзу у чоловіків, Олександр БУГАЙОВ фінішував десятим.

В жіночій естафеті 4*400 метрів сумська четвірка Тетяна МАХОТІНА, Марія ЄВТУШЕНКО, Ірина ШИРОЧЕНКО та Олена ХАРЧЕНКО показала четвертий час. Чоловіки – Роман ТРЕТ’ЯК, Євген МОВЧАН, Євген ГОЦУЛ та Віталій КОРЖ фінішували дев’ятими.

У штовханні ядра Інна БОНДАРЕНКО була восьмою. У чоловіків Станіслав СЕГЕДА 28-м сантиметрів програв бронзовому призеру, Антон ЛЕМЕШКО змагання завершив з одинадцятим результатом.

Марія ЄВТУШЕНКО в секторі стрибків у довжину показала десятий результат у жінок, Олексій СЕРДЮЧЕНКО – сьомий у чоловіків.